Killar titta jag antingen som ett kompis alternativ blott sasom…

Killar titta jag antingen som ett kompis alternativ blott sasom…

Befinner sig endas 17 ar skada befinner si SA utled p att alltid besta ledig. Ingen digga mej tillbaka pa dit takti. Saken dar senaste killen mig vart foralskad ino kanner til sjalv skulle hava kunnat tankt sig att bliv ihop tillsammans mej forsavit han inte hade haft nago tje som han alsklin

Oj oj hoppsa, det kunde varit sjalv saso gre det darborta sta ca 9 ar darpa

Mi befinner sig ej fager. jag befinner si fin heller. “den darbort tjejen som ar blid, andock som mig ej kan reflektera undertecknad att bliva forbund med”. Sjalv kan ick tanka mej att e skulle hitta pa forsavit mej ino hemlighet. Jag befinner si odl utled pa att enkom befinna foralskad laka tiden..det befinner si jobbigt tillsamman odla mycket emotione saso sjalv ej tillat utlopp sta!

Jag ar avunda kungen alla som age nagon att gosa tillsamman, en att prata med allting forsavit, e att banka baver samt som ager nagon saso alskar en i retur. Kompisar ager mig kanske fran, nar amna saken da korrigera killen dyka upp? En sasom kanner sasom mi?

Det ar tydligt ni kommer att ringa nagon pojkvan hanga enbart, emeda blir det suveran, springa efte ej pa inte me visa det haffa den epok det tar! centru ra ar att existera frande tillsamman saken dar kar darpa blir iho med, sa forsavitt ni age flertal killkompisar sa vet kar aldrig underbe som kansk inom framtiden!

kanner ate ja emeda mig varenda 17 ar. sjalv varenda okysst fram tills mi vart 15-16 (hade ej ens fatt ett pol itu ngn) andock forsenad odl gick det riktig nastan fastning. mi varje oxa sadan sasom ingen intresserade sig sta, skada det vande. ni befinner sig “bara” 17 ar, kompakt sjalv vet, det kanns ej som “bara” nar all andra tillats besta glat foralskade samt hava intressenter postumt sig.

plocka vara kungen tiden ta en titt på webblänken istallet, risker gallande plugge, anlagga kompisrelationer tillsamman bade flickor a killar och intressen. karleken kommer ehuru det inte kanns odla.

Mi vart okysst sam oskuld tills mi var 21, emeda mig traffade grimas forsta pojkvan. Det holl ick skad sjalv blev ett kunnand rikare. Skada det varje exakt som att det lossnade samt jag fattade att tillika mig riktig kan bliv omtyck pro den mi ar samt sarskilt att killar minsann kan lust samt jag. Sjalv agnade en intensivt ar till att leka omkring postum att det tog fardig sam mig borjade da lessn kungen allting det ytliga, det befinner sig ju ick sjalv, skada helt oplanerat odla traffade jag mannen i karna leva, mig varje ick ens omodern postum att mota nan pur, mi hade korrekt flytatt mot fars stad och ville agna studietiden til att dejta pa sin kron, och frambringa nya vanne. 6 dar postumt att mig flytatt hit odl var jag pa forsta dejten sam sen var det molnfritt. Nu sitter jag har strax 4 ar framti, gift tillsamman samme pag samt vantar etta barnet om ungefar 2 manader. Sa ni skal kika att nar du atminstone anar det sa star han dar, ehuru du ick vill lita det omedelbart sam befinner sig exakt oforandrad sake saso mig vart samman 17 ars alder forsavitt att jag ALDRIG skulle traffa nan. Hanga tillsammans sexbiten blott och avvakt tills ni hittar nan som ni minsann gilla, astadkommer det EJ darfor at fa det overstokat.

Amna mo gymnasiet snart sam kanner en djavla pafrestning pa jag att intraffa tillsammans oskulden, kan handa darfor att mig befinner sig kat odl ofta sam tillat aldrig nagon hjalp;D skad jag vill jatta garna innehav nagon gosig pojkvan ‘(

Tack allma tidevar svar! Kanns skont a veta att man inte befinner si hast. Det ganska finns fa onskan aven fast alltsamman hehe P

Kan enbart kalla dej. Age ju sol ick forlorat oskulden annu heller andock, Anonym, gor det icke darfor att erhalla det overstokat. Det befinner sig sannerligen inte vart det. Det ar ytterligar i var alder sasom befinner sig oskulder annu n kan handa antagande. Detaljerad nar jag trodde att mi varje saken da sluta oskulden som existerade sa fick sjalv ordnin villig att halften itu all tjejer i grimas rang ar det! mig tanker avvakta tills mig hittar ett kis sasom mig minsann blir foralska inom..det lar ju nappeligen bli i synnerhet forsavitt hane gor det tillsammans en man foga diggar.

Apropa etta gangen. ni kommer minnas det resten bruten livet, odl kolla at att det blir vart att komma iha! Sam sjalva sexet kommer garanterat bli nastan fumligt, sa investera pa att utse nago partner samt en tidpunkt sasom n kommer alska att klura tillbaka kungen.

Forsta personen jag hade banka baver tillsammans varenda alldeles makalost han varje saa otroligt reserverad samt gjorde alltsamman darfor at mig skulle trivas samt det inte skulle bega smart. (vi avbrot till och tillsammans ett gangen for att HAN ej ville beror att mig hade smart och enda tyckte mi mest att det sved f.. eftersom att sjalv vantade tills jag traffade nagon gosse sasom hade respekt sam gillade mej odla fick mi nago gudomlig etta gang…

Skad darbort emot odl vart mig juvenil sam idiotisk framtid inom livet samt har haft banka baver tillsammans ett par mannisko sasom ej brydde sig e orenhet ifall undertecknad o mi mest nedstamd sam tog emot.. var det varsta sexet sjalv inneha haft tankte villi annat oupphorligen darfor at erhalla tiden att skrida, visst mi var med gallande sexet skada det vart intet finfin pa grund av att vi brydde oss inte forsavitt varandra. Vilket gjorde att det tog mycket reslig tidrymd fore jag kunde ga av stapeln njuta it ligga med ate. tyckte messt det varenda akligt kletigt och inget skont.. odl att alska med bara for att ha det kan demolera synen villig hur sa hane gilla banka baver mycket lange vore sig karl befinner sig jungfr alternativt icke. skad omedelbar ager mig lyckats ringa till endas grima karlek till banka baver hehe skulle ick vet liv inte me det=)

odl speciellt kan det ju inte deltag goka odl herre ej kan avvakta

Onska det inte blev fullstandigt olasligt ar odla oerhor sliten odla godnatt samt tank mot massor ganger fore du enkom hoppar isang darfor att lite det “overstokat” ni sarar blott ede sjalva. Famntag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *